Lelkemet hőn vágyott nyugalommal töltené el, ha végre kiderülne, hogy ki jön a Legiao Capoeira február végi workshopjára. A lista hosszú, jönnének sokan szívesen, de végül is két opció látszik értelmezhetőnek mindenféle naptári indokok miatt is. Szóval a 3. hétvégén vagy Contra-mestre Sazuki jön a Candeias csoportból vagy Mestrando Picapau a CascaDura csoportból. Nézzük a választékot. CM Sazuki több videón is látható volt a mostani Batizadonkról, ahol szokása szerint kibaszott jól játszott, ezért a légiósok határozottan örülnének neki, sőt kérték is, de most nézzük a szólót, főleg az utolsó roppant hatásos:

 

 

És, megérkeztünk Mestrando Picapau-hoz, aki Hollandiában tanít, itthon még nem volt, de mesterünkkel régen sokat edzettek együtt és ha Brazíliában jár, akkor soha sem hagyna ki egy jó rodátaz LBC vidám atlétáival. Íme egy talált promo videó holland tanítványaival:

 

 Én abban reménykedem, hogy mindketten jönnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr44894277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása