IV. Open Bjj hungary - filmek

 2008.12.30. 10:04

Sietnem kell, de itt van néhány film a versenyről, végre nálam, összesen 19 meccsről készült élvezhető felvétel, ezeket Max majd megosztja veletek, de addig is!

Szóval a fehér övben  Csámpár János vitte az abszolútot és Romanek Bence meg a kategóriáját, egyik haverjuk komoly kis verseny highlightot ollózott össze:

 

Kék övben komoly eredményeket hoztunk, mivel Cápa és Kesthely Bence nem döntőztek, mégiscsak 1 csapat, ezért íme a -82kg Halmi Vitya nyomja Nikola Savic-csal a Zerjal Teamből:

 

 

Kék öv abszolút döntő, két nagyszerű versenyző és harcos, Eugen Preda (Absoluto Bjj) és Aleksandar Rajacic (Zerjal Team) nagyon komoly úton jutottak döntőbe, végig az én pástomon ment az abszolút, úgyhogy láttam:

 

Végül az eddigi legmagasabb kategória lila abszolút, csupa komoly meccsel, de a döntő mindent überel, Milan Zerjalt eddig nem sokan verték meg, de Yuri Simoes (idei brazil bajnok) parádés versenyzéssel igen. Na ez komoly meccs volt, remélem nektek is tetszeni fog:

Most elég sok mindent pakolok fel, van még a tárban!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr13848226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása