Feltettem egy rövid játékrészletet a youtube-ra. A batizado pénteki napján készült a nyitórodán. Asszonypajtás nagyon jól játszik, gyakorol is eleget. Egy capoeirás rendezvényen (ritkán van kivétel) általában a nyitó játék a leghúzósabb. Ilyenkor ismerkednek a résztvevők, a vendégek és a meghívottak. Mivel rakjuk össze a batizadoról készült dvd-t, gyorsan kikaptam ezt a részt. Lu Contramestre Kel-lel játszik, aki egyébként a tanára. Recifei történésekben is nemsokára eljutok oda, amikor velük találkoztam, ami nemcsak az én életemet változtatta meg, de jó időre meghatározta magyarországi capoeirát is. Szóval:

 

Nagyon jó volt az novemberi péntek, játszottunk rendesen:)

Címkék: budapest brazil hungary girl fight kel capoeira legiao graduada lu brasileira hungria recife brasil contramestre fortaleza

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr17837042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása