Egyik szemem sír, a másik nevet

 2008.08.31. 10:25

Felemás volt a tegnapi K3, Cápa nagyon szépen nyert, Vitya viszont érthetetlen módon kikapott. A gála nagyon izgalmas volt, mindenki rendkívül sportszerű volt és rengetegen szurkoltak a GB-nek. Cápa  bízott a jitsujában, gyorsan és szépen nyert. Kb. a 20. másodperctől nyugodtam meg nagyon, amikor Söndör belépett Cápa nyitott guardjába, aki ismeri a tengeri fenevad stílusát, tudja, hogy onnan nincs menekvés. Cápusz átvette a kontrollt és hiába csapkodott Bárdosi, dominált testrészért ment a harc, ő pedig még benézte a dolgot és mire kifordult volna, már szagatta is a ketrec falát a fájdalomtól, majd kopogott. Utána beszélgettünk, mondta, hogy most végleg búcsúzik a birkótól, még a cipőjét is kidobja. Sok sikert és remélem nekiáll jitsut tanulni, mert profi mma karrierje első komoly meccse megmutatta, hogy hol a sebezhető pontja. És persze lesz rematch, úgyhogy 2. felvonás következik.

Viktor bekapott egy lucky punchot, megrendült és Highlander kivégezte:(((( Szerintem Viktor jobb volt állva (bár ez elég hülyén hangzik a végkifejlet ismeretében), de váltani kellett volna, hiszen mi a földön vagyunk otthon. Kismilliószor átpörgettem magamban a meccset, de még mindig úgy érzem, hogy Vitya jobb Felföldi Szabolcsnál. Remélem visszavághat. Viktor igazi harcos, fel fog állni a vereség után, még 2x ennyit edz és nyerni fog. Bár szerintem neki már semmi keresnivalója itthon, inkább Angliában, vagy New Yorkban Renzonál a helye. Itt megpróbáljuk a legjobat adni neki, de ő túl jó már erre a kis piacra és Braulionál vagy a Renzonál többet tudnak kihozni belőle, mint mi itt a posványban. A meló nem áll meg, szept.20.-án Levi Nyíregyházán mérkőzik Zathureczkyvel, majd batizado, bjj verseny, eb a sorrend. Közben meg szervezni kell a külföldi meccseket. 

Címkék: cápa ketrec mma gracie barra bjj k3 bárdosi higlander halmi viktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr71641917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása