Hát, Budapestről sok jót lehet mondani, de az biztos hogy kritikán aluli a tatamis termek száma, sőt alig van. Vagy ott a jófajta karatetatami, csak szétszed hosszútávon.

Amikor Max megérkezett, először a köztársaság téri dojoban nyomoltunk, de sehogy sem sikerült megoldanunk a napi 3x edzést, pedig ez az alapkövetelmény, ha valóban profin akarjuk csinálni. Itt és most nagyon fontos leszögeznem, hogy sajnos soha sem állt mögénk senki, mindent magunk csináltunk és persze egy fillér nélkül és tegnap 36-an edzettek az akadémián, ami azt jelenti, hogy fel a fejjel, ha dolgozik az ember, akkor működnek a dolgok.

Szóval Köztársaság téren bukta volt az egész, alig néhányan kezdték el a jitsut, azt sem tudták még a népek, hogy mi az, meg ki sem tudtuk fizetni az edzésdíjat. Közben megérlelődött a gondolat, hogy ha 3 capoeiraedző és Max összefognak, akkor ki tudunk bérelni egy saját termet. De akkor venni kell tatamit. Felkutattuk Magyarország összes elfekvő tatami készletét, majd egy Gellért-hegyi gyúróteremben megtaláltuk a TF lehasznált szőnyegeit, amelyeket rögtön meg is vásároltunk, természetesen részletre.

Kibéreltünk a Lónyai utcában egy földszinti lakást, amely alatt egy nyomda volt, így nem zavart senkit a zaj amit, csináltunk. Valójában ott volt a GB hőskora, hiszen a hosszú előkészítés után végre elkezdődhetett a rendes edzés. Sajnos hiába szerettük a nem túl nagy lakást, amikor kiderült, hogy alattunk a nyomdából meditációs központ lett és mennünk kellett. Amikor lementünk a zajpanasz miatt,  ugráltak a polcokon a füstölők, de a meditálok is kb. inkább levitáltak.

Balázs megtalálta a Lázár utcai termet, amelyben előttünk a nyomok alapján tisztes hippikommuna lakhatott. Amikor takarítottuk a fecsiken kívül találtunk az indiai hitvilágra jellemző véres menstruációs kendőket is, volt már gusztusosabb melónk is. Szóval kibéreltük a Lázárt először. Gyorsan kiderült, hogy a tulaj egy igazi cabra safada, de bármely kifejezés illett rá, ami a mocskos-tolvaj/rohadt féreg kategórián belül található. 3 egyhelyen található bolt számláit kevergette úgy, hogy mindenki mindig rosszul járt, úgyhogy kicsit kevesebb, mint egy év után innen is továbbálltunk. Ilyenek történtek, hogy elkezdett omlani a plafon, meg részeg szomszéd csákánnyal elkezdte bontani a födémet, meg üvegcserepet dobált befelé, szóval izgalmas napok voltak.

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr4633556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása