Brazíliai vakációján a bajnok csak pihenni akar.
 


kb. 15 perccel azután, hogy a legjobb submission grappling atlétává koronázták az ADCC világbajnokságon, mert megverte Xande Ribeirot az abszolút kategória döntőjében, Braulio egy emailt kapott, amelyben az egyik legnagyobb MMA szervezet hívta meg egy mérkőzésre.

Megdöbbentő, az abszolút kategória döntője 20:15-kor volt, az emailt pedig 20:30-kor kaptam, hogy vegyek részt egy nagy MMA gálán - nyilatkozta a -88kg és az abszolút kategória fekete öves bajnoka.

Carcará most azonban semmi másra sem koncentrál, minthogy nyugodtan pihenjen családjával. "Szerdán szabadságra megyek és 15 nap múlva majd gondolkodok rajta, hogy mit tegyek - mondta Estima, aki szülővárosába Recifébe indult szeptember 30.-án.

A Brazília észak-keleti részén található városban a barátaival fog focizni és persze edzeni Zé Radiola mester akadémiáján a régi társakkal.

Hihetetlen, csak most értem meg, hogy mi is történt. Ha az ADCC-re gondolok, ugyanarra a bajnokságra, amit Roger 2005-ben megnyert nagyon hasonlóan, és most ugyanez történt velem is, sírtam amikor nyert.... Azt hittem, hogy egy ilyen kihívás túl sok nekem, egészen most hétvégéig" - mondta Carcará.

"Minden tökéletesen ment. Az edzések remekül összejöttek. Minden reggel hatkor keltem, de megérte, ez életem legfontosabb trófeája, nagyon büszke vagyok. És ha arra gondolok, hogy lehúztak az abszolút listáról, de aztán átgondolták és az utolsó percben visszaraktak."

Roger Gracievel szorosan együttműködnek Londonban. "Küldetés végrehajtás. Tudom, hogy Roger is boldog. Sokat tett értem, sokat edzettünk és tanultunk együtt. Segítünk egymásnak mindenben, ő egy igazi barát. Nemcsak a szőnyegen, de a mindennapokban is, hiszen még a fiaink is egykorúak. Ő segített nekem az ADCC-ben, most én segítek neki az MMA felkészülésben és így tovább. Mindig a fejlődésen vagyunk" - fejezte be Braulio Estima,  a Graciemag.comnak adott interjút.

Címkék: bunyó abu dhabi fight bajnok kihívás mma gracie barra bjj ketrecharc recife pernambuco submission grappling braulio estima adcc brazil jiu jitsu zé radiola roger gracie

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr191425017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JanDítě 2010.02.04. 18:49:13

Szia Tucano.
mivel sixx volt oly kedves és bezárta a comment-en a kommentelést itt kérdeznék.
írtad hogy az alapítvány ahol besegítettél(afrikai menekultek,csonkolás stb)tudnál erről az alapítványrol bovebben írni nekem?

tucano 2010.02.04. 20:25:42

@JanDítě: SZia!
Persze, ez a Lecce Accoglie nevű alapítvány, ami sajnos júliusban vezetőséget cserélt:( Én önkéntes moderátorként dolgoztam, mert elég sok nyelvet bírok és kellett a segítség. Tulajdonképpen az összes Leccébe vetődött menekültnek/külföldinek segítettünk ügyes-bajos dolgainkban, a hivatalos papíroktól, a munkakeresésen át, a grúz baráti klub megalakításig:) Sajnos 5 év nagyon hasznos meló után(én csak pár hónapot önkénteskedtem) elbukták az önkormányzati tendert és egy olcsó, de nagyon mihaszna brigád vette át az irányítást. Mondták nekem, hogy maradjak, de másik városba költöztem közben. Mindenesetre egy tél vége-tavasz-kora nyár alatt annyi szörnyűséget hallottam/láttam a világ minden részéből, hogy csak na, köztük a sok szerencsétlen csonkolt lányt, de tudnék még húzós sztorikat mondani sajnos. Ha ezügyben tudok bármit segíteni, csak szólj. Egyébként az új városban is moderálok néha, főleg afróknak, meg dél amerikaiaknak.

JanDítě 2010.02.06. 12:31:25

@tucano:
köszönöm, hogy válaszoltál. tudod mindig is szerettem volna önkénteskedni de aztán felébredtem..vmiből élni kell sajna. jelenleg csehországban élek de lassan haza akarok menni és olyan munkát csinálni ahol tudok embereken segíteni.most is segítek féligmeddig mert ügyfélszolgálaton dolgozom, de az nem olyan.ráadásul szociológus a végzettségem uhogy alapból nagyobb a szociális érzékenységem:)keresem az utam, hogy mi lenne a megfelelő munka otthon, mert lassan mennék már haza csak ugye elég nehéz elhelyezkedni.itt meg most tuti állásom van.de az biztos hogy vmi hasonlót akarok majd csinálni, mint te.embereken segíteni....
süti beállítások módosítása