Na, elkezdtem csinálni olaszországi blogomat, még semmi sincs rajta, de nem baj, minél többször írom le a nevét, annál feljebb rakja a Google, tehát: www.bjjbrindisi.wordpress.com. AHogy mennek előre az események, egyre több infót pakolok rá, persze olaszul. De mondjuk, ha fontos, akkor úgyis ide is felkerül:)

Jut eszembe, Halmi Vitya gyönyörűen vette az akadályt, akit Polgár Ádámnak hívtak, Cápa meg szerintem 1 életre megtanulta, hogy a jitsujában bízzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr771349467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

catjohnnie 2009.08.31. 10:45:36

Szasz Bence bácsi! Remélem jól vagy, mondjuk nehéz rólad elképzelni, hogy rosszul érezd magad bárhol:) VAn egy kérészem: adj már lécci egy emailcímet, mert meg kéne beszélnünk pár dolgot az itthoni dolgokkal kapcsolatban!
Köszi és üdv
Tremedeira (janacsanyi@yahoo.com)

Vegetariano 2009.09.03. 14:26:23

Üdv Tucano!
Cápa nagyon eltaktikázta, illetve nagyon nem sikerült erőltetni a földet...

tucano 2009.09.03. 15:02:56

@Vegetariano:
Egyelőre úgy tűnik, hogy minden bjj harcosnál eljön egy pillanat, amikor állóharcot akar erőltetni. Pedig kívülről olyan egyszerűnek tűnik a lecke: pozíció aztán ütés vagy submission, amelyik jobban kézre áll. De nem féltem Cápuszt, most még jobban odateszi magát, akinek ilyen Isten adta tehetsége van a mókához, annak 1értelműen a jitsura kell ráfeküdnie. Ráadásul a lába is iszonyat jó, simán lerúghatta volna, de annyira izgult, hogy nagyot üthessen, hogy elfeldte a valódi fegyvereit.

Vegetariano 2009.09.05. 22:05:20

@tucano:
Remél, hogy a következő összecsapáson szerencsésebb lesz.
Egyébként én a Bracos Fortesnél nyomom a capoeirát, és autodidakta, hobbi szinten a BJJ-t.

tucano 2009.09.06. 09:32:55

@Vegetariano:
Üdvözletem Joao és Jubileu uraknak!
Ha érdekel a bjj, akkor mindenképpen menj le legalább 1x Max-hoz, a capoeira jelenlegi állása szerint nagyon fontos egy kis crosstraining, legalább nagyon jól kell nyomni a sprawlt, meg persze sok minden mást is.

Vegetariano 2009.09.06. 14:53:26

@tucano: Ritkán járok Bpn, de ha úgy jön ki a lépés akkor tuti le fogok járni gurulni. Van egy két cimborám akikkel szoktam edzeni, gyakorolni, de azért ég és föld egy normális edzéshez képest.
süti beállítások módosítása