Hajrá Cápa és Vitya!

 2009.08.29. 00:45

Holnap, illetve az órát elnézve ma bunyózik a Gracie Barra Combat Team két oszlopos tagja Dietz "Cápa" Gusztavson és Halmi Viktor.

Míg Cápa a magyar mezőnyben nagyon jónak számító Pumuklival méri össze erejét, Vitya Polgár Ádámmal csap össze, akit szerintem villámgyorsan le fog csavarni. Cápában is nagyon bízom, ő hihetetlen energiákat tud mozgosítani 1-1 meccsre. Mindegy hajrá nekik, nagyon várom a meccseket. Nem is értem, hogy a fenébe nem közvetítik a rendezvényt, mondjuk akkor se látnám, de legalább gyorsan el tudnám kérni:)))))

Lu szeptember 14.-től indítja helyi csoportját capoeira és szamba ügyben is, jelentkező van szépen, úgyhogy a nyári befektetett munka természetesen megtérül. BJJ ügyben nem annyira egyszerű a helyzet, mert kevés a tatamis terem, azok is főleg cselgáncsozóké, akik persze féltéknyek megszerzett előjogaikra. Nem baj, azért megoldottam a dolgot (a tengerészgyalogsági kommandósainak termük és kedvük is van), már csak Maxnak kell jönnie, meg áldását adni a sztorira, aztán gyorsan bekapcsolódunk a GB nemzetközi vérkeringésbe.

 

Címkék: brazil brazília bunyó mma capoeira gracie barra bjj max carvalho ju jitsu capuera ketrecharc halmi viktor vale tudo graduada lu carvalho legiao brasileira de capoeira capueira

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr541345388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása