Mesterünk 30 éve capoeirázik, ennek tiszteletére nagy buli lesz Fortalezában. A meghívottak listája magáért beszél. A sok mester közül, csak hármat emelnék ki, az egyikük Mestre Nem, aki már kétszer volt vendégünk a batizádon és Mestre Kall-t, aki valószínűleg a capoeira legkeményebb ágát űzi, és nagyon embernek kell lenni ahhoz, hogy az ő körébe vki beálljon játszani. Persze ez Legionáriusokra nem vonatkozik, mert nekünk kötelező:) A májusi feszten lesz mester avatás is, tudomásom szerint hárman lépnek előre rég megérdemelt fokuzatukra. Ott lesz még Mestre Skizyto is, aki akárcsak Mestre Kall Brazíliavárosból érkezett és ugye mesterünk tanítója, tőle kapta meg első tanári fokozatát és tavaly a nagymesteri fokozatot is. A batizado után két nappal, a mestre fogja a betyárbútort és indulás Európába. Június első hétvégéjén Amszterdamban lesz Mestrando Pica-pau rendezvényén, majd Milánóba megy Graduado Durinhoz és Leccébe, ahol C.M. Kel batizádoját irányítja. Ha rajtunk műlik, vhogy összerakunk egy hazai hétvégét is, de ez még a jövő zenéje.

 

Címkék: fesztivál roda brazília kezdő capoeira legiao batizado brasil mestre zebrinha legiao brasileira de capoeira mestre kall mestre nem berimbao

A bejegyzés trackback címe:

https://tucano.blog.hu/api/trackback/id/tr401097239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása